🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥
Αθλητικά ΝΕΑ

Οι ελεύθεροι του ΝΒΑ που κοιτάζουν οι «αιώνιοι»

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στο ΝΒΑ, αλλά τώρα είναι ελεύθεροι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Η λίστα αυτή είναι πολύ μεγάλη, με πάικτες για όλα τα… γούστα και σε κάθε θέση, που θα μπορούσαν να καλύψουν κενά σε ομάδες της λίγκας. Είτε πρόκειται για διεκδικήτριες του τίτλου, είτε για οργανισμούς που παλεύουν να μπουν στα πλέι οφ.

Στη λίστα υπάρχουν πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να ιντριγκάρουν, με τον Κέντρικ Ναν να δεσπόζει, μεταξύ άλλων. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένα όνομα που έχει συνδεθεί όσο λίγοι με ευρωπαϊκές ομάδες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Όπως αποκάλυψε το Sportal μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να κάνει το colpo grosso με την απόκτησή του, καθώς η πλευρά του εκρηκτικού γκαρντ κοιτάζει πολύ έντονα πλέον την προοπτική της Ευρώπης και ιδίως την Euroleague, εκεί όπου το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο τα τελευταία χρόνια.

Ο Κέντρικ Ναν είναι στο… κάδρο του Παναθηναϊκού, για ενίσχυση της περιφέρειας, ενώ ταυτόχρονα η λίστα των free agents από το ΝΒΑ όλο και αλλάζει, με πολλά λαμπερά ονόματα να βρίσκονται πλέον εντός αυτής.

Μεταξύ άλλων, στην λίστα αυτή δεσπόζουν τα ονόματα των ΝτεΜάρκους Κάζινς, Μπισμάκ Μπιγιόμπο, Μοντρέζλ Χάρελ, Ντάριους Μπέιζλι, Ρούντι Γκέι, Μπλέικ Γκρίφιν, Κέβιν Νοξ, Ουίλ Μπάρτον, Τέρενς Ντέιβις, Τζέιλεν Νόουελ, Γκόραν Ντράγκιτς, Κάρλικ Τζόουνς νακ το πιο… λαμπερό όνομα που κυκλοφορεί ελεύθερο αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, ο Τζον Ουόλ.

Η λίστα είναι μεγάλη στην παρούσα φάση και περιλαμβάνει παίκτες για όλα τα γούστα, που οι ομάδες της Euroleague θα μπορούσαν να προσθέσουν για να αλλάξουν επίπεδο το παιχνίδι τους. Βέβαια είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως για να πειστούν να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι θα πρέπει να πάρουν τις ανάλογες δεσμεύσεις και εγγυήσεις, τόσο αναφορικά με τον ρόλο τους σε μια ομάδα, όσο και από οικονομικής πλευράς.

Πηγή: Sportal

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα