🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Καμπανιακός – Κοζάνη Προγνωστικά: Η τελευταία ευκαιρία του

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 15 Μαΐου, 2024
Καμπανιακός - Κοζάνη Προγνωστικά

Δύο αγωνιστικές πριν το πέσιμο της καρό σημαίας στο αρκετά εντυπωσιακό, τη φετινή σεζόν, πρωτάθλημα της Super League 2, ο Καμπανιακό υποδέχεται την Κοζάνη στο ντέρμπι παραμονής του Βορείου Ομίλου της δεύτερης κατηγορίας. 

Καμπανιακός – Κοζάνη Στοίχημα

Καμπανιακός - Κοζάνη Προγνωστικά

Οι γηπεδούχοι μετά την πολύ σημαντική νίκη τους επί του Αιολικού, τον οποίο έστειλαν και επίσημα στην Γ’ Εθνική, βρέθηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με την σημερινή του αντίπαλο και τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική κοντράρονται με τον Ηρακλή, γεγονός που μετατρέπει το σημερινό ματς σε must win παιχνίδι, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, κατά πάσα πιθανότητα, θα χαιρετήσει την Super League 2.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Κοζάνη ταξιδεύει στη Χαλάστρα έχοντας στην πλάτη της 5 συνεχόμενα παιχνίδι χωρίς ήττα, έχοντας καταφέρει με αυτό τον τρόπο να βγει, έστω και στην ισοβαθμία, από τη ζώνη του υποβιβασμού και σήμερα με νίκη σχεδόν σφραγίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Ωστόσο, ακόμα και στην περίπτωση όπου ηττηθεί από τον Καμπανιακό, έχει το πολύ μεγάλο αβαντάζ ότι στην τελευταία αγωνιστική θα κοντραριστει με τον ήδη υποβιβασμένο Αιολικό.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Θεωρώ πως το ματς θα πάει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κινήθηκε η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων (2-2). Θα έχει ένταση, κάρτες και αρκετές φάσεις. Λόγω του γεγονότος ότι αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα η τελευταία ευκαιρία του Καμπανιακού, για να πάρει ένα τρίποντο που θα τον βγάλει από τη ζώνη του υποβιβασμού, θα ποντάρουμε υπέρ των γηπεδούχων και επιπλέον θα προσθέσουμε το Over 1,5, με την συγκεκριμένη επιλογή να παίζει σε απόδοση 4.40 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 - 15/05/2024 4:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2 - 15/05/2024 4:00 μμ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗ 1+OVER 1,5 4.40