🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Ισπανία – Γερμανία Προγνωστικά: Wonderkids πέντε αστέρων

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 5 Ιουλίου, 2024

Μετά από μία διήμερη διακοπή που φάνηκε σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σαν αιωνιότητα, η δράση στο Euro 2024 επιστρέφει σήμερα με τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης. Ματς τα οποία καλύπτουν και με το παραπάνω τις προσδοκίες μας για το θέαμα που θα θέλαμε να δούμε στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

Ισπανία – Γερμανία Στοίχημα

Η «φούρια ρόχα» καλείται κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία να συνεχίσει το σερί των νικών που έχει χτίσει στα προγνωστικά στοιχήματος. Είναι η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει να βρεθεί στα προημιτελικά έχοντας κάνει μόνο νίκες και αναμφισβήτητα είναι η ομάδα που έχει εντυπωσιάσει περισσότερο με τις εμφανίσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 

Από την άλλη μεριά, τα «πάντσερ» έχουν επίσης μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, παρά το γεγονός ότι η μοναδική επιβλητική τους εμφάνιση ήταν στην πρεμιέρα κόντρα στην Σκωτία. 

Και οι δύο ομάδες επιθετικά έχουν αφήσει τρομερές εντυπώσεις. Στην άμυνα όμως η ιστορία είναι λίγο διαφορετική. Η Ισπανία, ενώ σε γενικές γραμμές τα έχει πάει εξαιρετικά, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ κόντρα στην αξιόμαχη Γεωργία, έχει κινδυνέψει αρκετές φορές λόγω πολλών ατομικών λαθών.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Την ίδια ώρα, η ομάδα του Νάγκελσμαν μπορεί να βρίσκει συνεχώς λύσεις μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αμυντικών της -έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ στη διοργάνωση-, όμως φαίνεται σε αρκετά σημεία των αναμετρήσεών της ότι λείπει η χημεία μεταξύ τους. 

Θεωρώ ότι θα δούμε ένα ματς με πολλές φάσεις, αρκετά γκολ, αλλά και πάρα πολύ τακτική. Αυτό σημαίνει ότι τα αστέρια των δύο ομάδων θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω για να τους βγουν οι ατομικές ενέργειες και σίγουρα από τη μεριά των Ισπανών αυτοί που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω ατομικά είναι οι εξτρέμ της.

Οι Γουίλιαμς και Γιαμάλ είναι αυτοί που μπορούν να προσφέρουν στους Ίβηρες το αναπάντεχο στοιχείο που λείπει από το σύνολο του Ντε λα Φουέντε και παρά το γεγονός ότι σίγουρα θα είναι πολύ καλά κλεισμένοι από τα μπακ των Γερμανών, θα βρουν και πάλι τον τρόπο να δημιουργήσουν. 

Με αυτά ως δεδομένα η σημερινή μας επιλογή είναι το combo Γουίλιαμς 1+ τελική στην εστία+Γιαμάλ 1+ τελική στην εστία+Over 4,5 κόρνερ 2ο Ημίχρονο σε απόδοση 4.75 στη Stoiximan.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

EURO 2024 - 05/07/2024 7:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
EURO 2024 - 05/07/2024 7:00 μμ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Γουίλιαμς 1+ τελική στην εστία+Γιαμάλ 1+ τελική στην εστία+Over 4,5 κόρνερ 2ο Ημίχρονο 4.75