🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Ρέιντζερς – Ντινάμο Κιέβου Προγνωστικά: Τι εκτός, τι εντός

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 13 Αυγούστου, 2024

Έφτασε η ώρα για τις δεύτερες αναμετρήσεις του τρίτου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και το κουπόνι γέμισε με αρκετά παιχνίδια που παρουσιάζουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. 

Φυσικά για εμάς δεσπόζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μάλμε. Ένα ματς που είναι κομβικό για την προσπάθεια της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League. 

Παρόλα αυτά εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τη μεγάλη μάχη του «δικεφάλου», αλλά θα στρέψουμε το βλέμμα μας στην αναμέτρηση της Ρέιντζερς κόντρα στην Ντινάμο Κιέβου.

Ρέιντζερς – Ντινάμο Κιέβου Στοίχημα

Η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων ήταν αρκετά ισορροπημένη, αφού η κάθε ομάδα είχε τα δικά της καλά διαστήματα. Η Ντινάμο μπορούσε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, καθώς βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 1-0, μέχρι το 94’, όταν οι Σκωτσέζοι βρήκαν απάντηση ισοφαρίζοντας το ματς. Πλέον η πρόκριση θα κριθεί στη Σκωτία, κάτι που ήταν εξ αρχής το πλάνο της Ρέιντζερς.

Οι Σκωτσέζοι στο πρώτο ματς κόντρα στην Ντινάμο στάθηκαν στο ύψος τους και παρά τα αρκετά προβλήματα -πρόβλημα αντιμετώπισαν κυρίως τα πλάγια μπακ- δημιούργησαν φάσεις και απείλησαν την αντίπαλη εστία. Εάν έχαναν το ματς με 1-0 δεν θα έλεγε κάποιο ότι πρόκειται για ένα άδικο αποτέλεσμα, ωστόσο σίγουρα η ισοπαλία αντιπροσωπεύει καλύτερα την εικόνα του αγώνα. 

Για τους Ουκρανούς τώρα, το ματς ήταν αρκετά πιο δύσκολο από ότι ενδεχομένως περίμεναν. Μπορεί να δημιούργησαν φάσεις και να κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όμως η ανασταλτική τους εικόνα δεν ήταν καλή. Αυτό επέτρεψε στη Ρέιντζερς να βρει χώρους και να κλείσει κατά διαστήματα τη Ντινάμο στα καρέ της. Παράλληλα, έντονο φάνηκε πως είναι το πρόβλημά της στις στημένες φάσεις, αφού η αντίπαλός της απείλησε με αυτόν τον τρόιπο ουκ ολίγες φορές.

WINMASTERS ΚΑΙ PAYSAFE ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 50 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ*

Το σημερινό ματς θεωρώ ότι δεν θα διαφέρει σε πολλούς τομείς σε σχέση με το πρώτο. Η Ρέιντζερς θα επιδιώξει να πάρει την μπάλα και να κερδίσει στημένες φάσεις, καθώς εκεί υπερτερεί χωρίς καμία αμφιβολία. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Κιέβου θα επιδιώξει να μην παρασυρθεί από τον ρυθμό που θα αποκτήσει η Ρέιντζερς με σύμμαχο την έδρα της. Πρώτος και βασικότερος στόχος της λοιπόν να δίνει εκείνη το τέμπο. 

Έχω την αίσθηση ότι όσο δύσκολο και να είναι, οι Ουκρανοί θα καταφέρουν να ακολουθήσουν αυτό το πλάνο και στο τέλος του 90λεπτου θα έχουμε δει ένα ματς που έμοιαζε αρκετά με το πρώτο.Μοιρασμένο και ισόπαλο. Εάν πάει στην παράταση όλα πλέον είναι ανοιχτά και γιατί όχι η αρκετά αξιόλογη ομάδα της Ντινάμο να μην πάρει την πρόκριση. 

Σημερινή μας επιλογή λοιπόν, το combo Χ+G/G+Πρόκριση Ντινάμο Κιέβου το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 9.00.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

CHAMPIONS LEAGUE - 13/08/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
CHAMPIONS LEAGUE - 13/08/2024 9:45 μμ ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ Χ+G/G+Πρόκριση Ντινάμο Κιέβου 9.00