🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Ολυμπιακός – Καλλιθέα Προγνωστικά: Με νορβηγικό οδηγό

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 26 Αυγούστου, 2024

Με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Καλλιθέα κλείνει η 2η αγωνιστική της Super League 1 και μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζει με ένα ματς χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι combo επιλογές με ειδικά στοιχήματα μπορούν να μας πληρώσουν πολύ καλά.

Ολυμπιακός – Καλλιθέα Στοίχημα

Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη αγωνιστική είχαν πολύ εύκολο έργο, αφού έπαιξαν εκτός έδρας κόντρα στο Βόλο, σε ένα γήπεδο κατάμεστο από φιλάθλους του Ολυμπιακού και ενώ οι Θεσσαλοί έπαιζαν από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Βιγιαφάνιες.

Το τρίποντο δεν μπορούσε να μην έρθει κάτω από αυτές τις συνθήκες, ωστόσο ήταν φανερό ότι η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Από την άλλη μεριά, η Καλλιθέα σε ένα κάκιστο από άποψη ποιότητας παιχνίδι, κατάφερε με την επιστροφή της στη Super League 1 να πάρει τον πρώτο της βαθμό. Μάλιστα, ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι αυτή η ισοπαλία ήρθε στην έδρα μίας ομάδας που είναι επίσης φαβορί για τον υποβιβασμό και φυσικά αναφέρομαι στην έτερο νεοφώτιστο Λεβαδειακό.

Στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν βλεπόταν είχε σημαντική συνεισφορά και η Καλλιθέα, αφού κόντρα στα όσα πίστευα πριν το ξεκίνημα της σεζόν, παρουσιάστηκε ανέτοιμη, χωρίς χημεία, με μεγάλη έλλειψη ποιότητας και δίχως να έχει παίκτες στη μεσαία γραμμή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

WINMASTERS ΚΑΙ PAYSAFE ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 50 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ*

Σήμερα περιμένω την ομάδα της Αθήνας να παραταχθεί όσο πιο αμυντικά μπορεί, μήπως και μπορέσει να «κλέψει» με την άμυνά της έστω έναν βαθμό, ωστόσο ο Ολυμπιακός διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες για να διασπάσει τις κλειστές άμυνες των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Μία τέτοια περίπτωση παίκτη είναι και αυτή του Κρίστοφερ Βέλντε. Ο Νορβηγός εξτρέμ έδειξε με το καλημέρα στις φιλικές αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων» τις δυνατότητές του και φαίνεται πως ο Μεντιλίμπαρ τον πιστεύει πάρα πολύ. 

Το γεγονός ότι δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού θεωρώ ότι θα του δώσει έξτρα κίνητρο για να κάνει το κάτι παραπάνω σήμερα. Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που φαίνεται πέραν από πολύ υψηλή τεχνική κατάρτιση να έχει και πολύ ποδοσφαιρικό εγωισμό και επιπλέον του αρέσει πολύ να ξεσηκώνει την κερκίδα.

Προφανώς και στο σημερινό ματς οι «ερυθρόλευκοι» είναι το ακλόνητο φαβορί, όμως με τις αποδόσεις του άσσου να είναι… στα τάρταρα, πρέπει να ψαχτούμε όπως έγραψα και πριν με combo ειδικών στοιχημάτων.

Έτσι, το σημερινό μας combo είναι 1/1+Βέλντε 2+ Γκολ+Ολυμπιακός 1ο Ημίχρονο Over 2,5 Κόρνερ σε απόδοση 16.00.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

SUPER LEAGUE - 26/08/2024 8:30 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
SUPER LEAGUE - 26/08/2024 8:30 μμ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1/1+Βέλντε 2+ Γκολ+Ολυμπιακός 1ο Ημίχρονο Over 2,5 Κόρνερ 16.00