🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

Λέστερ – Άστον Βίλα Προγνωστικά: Το Red Bull δίνει φτερά

Avatar photo
Γιάννης Χατζηνικολάου στις 31 Αυγούστου, 2024

Αναμφισβήτητα η αναμέτρηση της Λέστερ κόντρα στην Άστον Βίλα ξεχωρίζει μέσα από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ και εκεί ακριβώς θα στρέψουμε το στοιχηματικό μας βλέμμα.

Λέστερ – Άστον Βίλα Στοίχημα

Η Λέστερ μετά την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, κατάφερε να πάρει με το καλημέρα ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς απέσπασε τον ένα βαθμό της ισοπαλίας από την Τότεναμ. 

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη, αφού την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τη Φούλαμ, χωρίς μάλιστα να καταφέρει να πιάσει υψηλή απόδοση. 

Στην αντίπερα όχθη, η πολύ δυνατή Άστον Βίλα την περασμένη αγωνιστική αντιμετώπισε την Άρσεναλ. Μπορεί να μην είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο ο Γουότκινς είχε την ευκαιρία σε δύο φάσεις που βρέθηκε σχεδόν προ κενής εστίας να ανοίξει το σκορ. 

Αυτό δεν συνέβη και ο κανόνας του ποδοσφαίρου λέει ότι αν δεν σκοράρεις όσο είσαι καλύτερος, θα δεχθείς γκολ. Έτσι, έχασε με μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, ωστόσο η εικόνα που έχουν δείξει έως τώρα οι «χωριάτες» είναι θετική. 

WINMASTERS ΚΑΙ PAYSAFE ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 50 ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ*

Επιστρέφοντας πάλι στις «αλεπούδες» αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι ότι ο στόχος για τη φετινή σεζόν είναι η παραμονή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους και να καταφέρουν να πάρουν βαθμούς ακόμα και κόντρα σε ανώτερους αντιπάλους, όπως η Άστον Βίλα.

Φυσικά, ένα ακόμη μεγάλο όπλο της Λέστερ είναι το «φονικό ένστικτο» και η εμπειρία του Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος δήλωσε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική ότι βρίσκεται εδώ και ότι κανείς δεν πρέπει να τον ξεγράψει λόγω της ηλικίας του. 

Με αρκετή δόση ρίσκου για μία ακόμα φορά, η σημερινή μας επιλογή είναι το combo G/G+Anytime σκόρερ Βάρντι, το οποίο προσφέρεται από τη Stoiximan σε απόδοση 4.00.

Τα πάντα για το live καζίνο στο νέο SLOT.gr

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

PREMIER LEAGUE - 31/08/2024 5:00 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
PREMIER LEAGUE - 31/08/2024 5:00 μμ ΛΕΣΤΕΡ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ G/G+Anytime σκόρερ Βάρντι 4.00