🔥ΕΔΩ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ!🔥

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ Προγνωστικά: Για τη νίκη η «Σκουάντρα Ατζούρα»

Avatar photo
Θανάσης Ολυμπίτης στις 10 Οκτωβρίου, 2024

Για τον 2ο όμιλο του Α’ Γκρουπ του Nations League, η Ιταλία υποδέχεται το Βέλγιο στο «Ολίμπικο» της Ρώμης στις 21:45.

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ Προγνωστικά

Η Ιταλία δεν τα πήγε καλά στο περασμένο Euro. Η πορεία της κρίνεται μέτρια και τα αποτελέσματα επίσης. Αποκλείστηκε από την Ελβετία με ήττα 2-0. Πρόσφατα δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Δύο νίκες, εκτός έδρας, κόντρα στην Γαλλία σηματνική νίκη με 3-1 σκορ και επικράτηση με 2-1 εις βάρος του Ισραήλ (στην Βουδαπέστη). Νέες κλήσεις στην αποστολή από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι οι: Ντι Γκρεγκόριο (τερματοφύλακας), Γκάμπια (στόπερ), Πιζίλι (μέσος), Μαλντίνι (μεσοεπιθετικός).

Στο Βέλγιο το πράγματα είναι σαφώς χειρότερα. Δυσαρέσκεια και γκρίνια στο πρόσωπο του Ιταλού κόουτς Τεντέσκο. Ήττα από την Γαλλία με 2-0 όμως πιο σημαντικό από το αποτέλεσμα είναι η κακή αγωνιστική παρουσία. Οι μεγάλοι σταρ της ομάδας αρνήθηκαν τις κλήσεις που τους έγιναν με Κουρτουά, Ντε Μπρούινε και Λουκάκου να μην δίνουν το παρών για τα ματς του Οκτωβρίου. Ακόμη θα απουσιάσουν οι: Βίτσελ (στόπερ / αμ. Χαφ), Βερμέιρεν, Ονάνα (χαφ), Ντούρανβιλ (φορ). Κληθηκαν για πρώτη φορά οι: Φοφανά, Ενγκόγκε, Σμετς, Βάντερβόορτ, Ντε Βολφ.

Η παράδοση είναι με το μέρος της «σκουάντρα ατζούρα», με τρεις σερί νίκες εις βάρος του Βελγίου (στα τελευταία μεταξύ τους). Μπορεί να επαληθεύσει τον άσο εκμεταλευόμενη και το κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Βελγίου. Ο άσος στο 2.03 στη Novibet.

💣MYΘΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 510 ΜΥΘΙΚΑ ΔΩΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

NATIONS LEAGUE - 10/10/2024 9:45 μμ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΕΠΙΤΥΧΙΑ
NATIONS LEAGUE - 10/10/2024 9:45 μμ ΙΤΑΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟ 1 2.03